Area

DSC02815-b-WEB-600x380

Den Helder

The maritime city of Den Helder is located in the Kop van Noord-Holland and is surrounded on three sides by water, the North Sea, the Marsdiep and the Wadden Sea. The sun worshiper is in the right place in Den Helder, the city regularly has the most hours of sunshine in the Netherlands!

Huisduinen-welkom4-WEB-1-600x380

Huisduinen

Huisduinen is een lieflijk en rustig dorpje aan zee, gelegen in de gemeente Den Helder. Jong en oud zullen zich hier niet snel vervelen met het ruime strand, de zee en de dijk op loopafstand. Ook is er een prachtig duingebied, een zeer geliefde plek voor onder andere hardlopers en wandelaars.

DSC04668-WEB-600x380

Julianadorp

Julianadorp is een gezellig en levendig dorp en Julianadorp aan Zee ligt, zoals de naam al verklapt, direct gelegen aan zee. U kunt hier genieten van het schoonste strand van Noord Holland, ideaal voor de zee- en strandliefhebbers! Ook het duingebied zorgt voor genoeg wandel- en fietsplezier.

Jdorp-Tulpen-dichterbij-websiteformaat-600x380

Breezand

Breezand is een klein en rustig dorpje gelegen tussen de grootste en belangrijkste bloembollengebieden ter wereld. Geniet van de ruime omgeving en van de prachtige uitzichten op de bloembollenvelden.