De omgeving

Beleef een heerlijke vakantie in één van onze accommodaties in de prachtige Kop van Noord-Holland. Bekijk hier wat de prachtige omgeving te bieden heeft.
DSC02815-b-WEB

Den Helder

De maritieme stad Den Helder ligt in de Kop van Noord-Holland en is aan drie zijden omgeven met water, de Noordzee, het Marsdiep en de Waddenzee. De zonaanbidder zit goed in Den Helder, de stad heeft met grote regelmaat de meeste zonuren van Nederland!

Lees meer over Den Helder →

Huisduinen welkom4 -WEB

Huisduinen

Huisduinen is een lieflijk en rustig dorpje aan zee, gelegen in de gemeente Den Helder. Jong en oud zullen zich hier niet snel vervelen met het ruime strand, de zee en de dijk op loopafstand. Ook is er een prachtig duingebied, een zeer geliefde plek voor onder andere hardlopers en wandelaars.

Lees meer over Huisduinen →

DSC04668-WEB

Julianadorp

Julianadorp is een gezellig en levendig dorp en Julianadorp aan Zee ligt, zoals de naam al verklapt, direct gelegen aan zee. U kunt hier genieten van het schoonste strand van Noord Holland, ideaal voor de zee- en strandliefhebbers! Ook het duingebied zorgt voor genoeg wandel- en fietsplezier.

Lees meer over Julianadorp →

Jdorp Tulpen dichterbij - websiteformaat

Breezand

Breezand is een klein en rustig dorpje gelegen tussen de grootste en belangrijkste bloembollengebieden ter wereld. Geniet van de ruime omgeving en van de prachtige uitzichten op de bloembollenvelden.

Lees meer over Breezand →